Medlemmar: 8819 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Vermaelen säger att Wilshere jobbar hårt för att komma tillbaka.

Vermaelen: Jack ser starkare ut

ons 10 okt 2012 kl 17:35

Thomas Vermaelen skickar en skön passning till Wilshere - han menar att engelsmannen ser starkare ut än någonsin och att han har potential till att bli en av världens bästa mittfältare.

Jack Wilshere verkar inte vara långt borta från att göra en "comeback" i A-laget - och enligt Thomas Vermaelen ser han starkare ut än någonsin just nu.
20-årige Jack Wilshere har som bekant varit borta i hela 14 månader och har kommit tillbaka på ett bra sätt, samt gjort två stycken framträdanden för U21-laget. Arsene Wenger poängterar dock hela tiden om att tålamodet är viktigt i Wilsheres fall och att han inte vill ta allt för stora risker såhär efter skaderehabiliteringen.

Men Arsenals lagkapten Thomas Vermaelen verkar i alla fall se fram emot att snart se Wilshere lira A-lags fotboll igen. Han tror att Wilsheres comeback kommer att ge ett stort lyft för hela Arsenal-truppen.
- Du vet vad han gjorde i hans första riktiga träning med oss - han var fantastisk, sa Vermaelen till Arsenal Player.
- Jag tror att han kan bli en av dom bästa mittfältarna i världen. Han har potentialen för det. Jag är väldigt glad att han är tillbaka nu. Han jobbar på att komma i matchform och det är den enda viktiga saken just nu. I framtiden så tror jag att han kommer lyfta vårat lag.

Vermaelen berättar även under sin tid då han var skadad om att det blev väldigt mycket gym - precis som för Jack under senare tid.
- När jag var skadad, var jag på gymmet mycket. Jack var på gymmet ännu längre och jobbade hårt på sina svagheter. Du märker av det när du ser hans kropp på planen. Han ser mycket starkare ut och det är bra. Ibland måste du ta med det positiva när du varit borta i över ett helt år och jag tror att han gjort det, avslutade Vermaelen.