Medlemmar: 8905 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Landslaget nästa för Giroud.

Spelare uttagna till landskamper

tor 11 okt 2012 kl 19:30

Totalt är det elva spelare från Arsenal som är uttagna till landskamper för att representera sina länder. Mertesacker och Podolski är båda med i Tysklands lag som möter Sverige på tisdag.

Theo Walcott, Alex Oxlade-Chamberlain (England): De båda Southampton-produkterna är uttagna till Englands VM-kvalmatcher mot San Marino på fredag och Polen på tisdag.

Lukas Podolski, Per Mertesacker (Tyskland): De båda tyskarna som inlett säsongen på ett bra sätt är uttagna till landskamper mot Irland och vårat Sverige.

Santi Cazorla (Spanien): Den kreativa mittfältaren som tagit Premier League med storm är med i de europeiska mästarnas trupp som ska spela VM-Kvalmatcher mot Vitryssland och Frankrike.

Thomas Vermaelen (Belgien): Arsenals kapten, Thomas Vermaelen är kallad till Belgiens kvalmatcher mot Serbien och Skottland.

Olivier Giroud, Laurent Koscielny (Frankrike): Giroud som blev målskytt senast mot West Ham och Koscielny som varit småskadad på sistone är båda med i Frankrikes lag som ska möta Japan i en vänskapsmatch innan man möter Cazorlas Spanien i en VM-kvalmatch på tisdag.

Johan Djourou (Schweiz): Johan Djourou är uttagen i den Schweiziska trupp som möter de båda nordiska länderna, Norge och Island i två kvalmatcher till VM.

Aaron Ramsey (Wales): Den unga Aaron Ramsey har blivit av med kaptensbindeln i det walesiska landslaget men är ändå uttagen till matcherna mot Skottland och Kroatien.

Gervinho (Elfenbenskusten): Gervinho är med i truppen till Elfenbenskustens kvalmatch till de afrikanska mästerskapen mot Senegal på lördag.