Medlemmar: 6067 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Lander och Parkkila börjar blogga på Arsenal.se.

Nya bloggare på Arsenal.se

tor 18 okt 2012 kl 18:54

Bloggverksamheten på Arsenal Sweden har alltid varit en favorit hos medlemmarna. Nu förstärker vi vår styrka med två bloggar som inte kommer att göra er besvikna!

I och med att Magnus "peripetie" Ahldén tackade för sig och Kristonel "kicken" Elwe lade sin blogg på is har Arsenal Sweden beslutat sig för att förstärka bloggkåren med två nya bloggare. Det är inga andra än Jocke Lander och Sebastian "GoonRambler" Parkkila som kommer att få sina egna bloggar på hemsidan.

Jocke Lander är 34 år och bildade Arsenal Sweden tillsammans med fem andra personer på puben Stopet i Norrköping. Sedan dess har han varit vice ordförande och ordförande i klubben och arbetar sedan förra året som verksamhetschef i föreningen. Han har ett förflutet som journalist på Västmanlands Läns Tidning där han bl.a. drev en framgångsrik fotbollsblogg. Nu är det er tur att få ta del av mannen som gått på mer än 100 Arsenal-matcher!

Sebastian Parkkila är 24 år och har hållit på Arsenal sedan sent 90-tal. De senaste åren har han studerat på heltid, bl.a. på Oxford Brookes University där han avlade en kandidatexamen i Medie- och kommunikationsvetenskap. Nu studerar han journalistik på Mittuniversitet i Sundsvall. Sedan förra året har han varit väldigt aktiv på Twitter där han under nicket "GoonRambler" fått nästan 5000 "followers". Han har även drivit en engelskspråkig blogg, men nu är det dags att äntra den svenska bloggosfären!

Vi önskar bägge bloggarna ett stort lycka till och hoppas att ingen kommer att bli besviken!