Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Chamakh är inte nöjd med läget i Arsenal.

Chamakh kan lämna Arsenal

tis 6 nov 2012 kl 17:28

Marouane Chamakhs dagar i Arsenal kan vara räknade - han medger att han är besviken på att han inte har fått så mycket speltid på sistone.

Marouane Chamakh, 28, berättar för franska RMC att han för tillfället funderar över sin framtid med Arsenal. Han berättar bland annat att han är besviken på att han inte fått mera speltid efter Robin van Persies övergång till Manchester United.
Marockanen kom till Arsenal säsongen 2010/2011 från Bordeaux och fick starta totalt 18 ligamatcher och göra sju mål. Men efter det har det varit väldigt tufft, förra säsongen fick han starta en ligamatch och göra tio inhopp. Den här säsongen har han inte fått spela ett dugg - istället så har han använts till cupspelsmatcher.
- Efter att Van Persie lämnade trodde jag att jag skulle få mera speltid. Konkurrensen är alltid stor i en sådan här klubb. Det är upp till mig vad visa vad jag går för. Men om ingenting förändras om två-tre månader så måste jag ta ett beslut, säger Chamakh till RMC.

Att återvända till Bordeaux verkar vara ett alternativ som kanske skulle kunna bli möjligt enligt Marockanen.
- Förra vintern hade jag kontakt med dom. Det skulle kunna vara en lösning att återvända. Det skulle inte vara några problem för mig, men det är för tidigt att prata om det, säger han.