Medlemmar: 8806 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Arsenal kommer att sättas på prov den kommande månaden, säger Walcott.

Walcott: "Vi är redo för en tuff månad"

ons 7 nov 2012 kl 16:49

Theo Walcott tror att den kommande månaden kommer bli ett stort test för Arsenal men säger att man är redo för de stundande utmaningarna.

Arsenal har ett tufft spelschema framför sig den närmsta månaden som innehåller flera oerhört viktiga matcher. I ligan väntar Fulham på Emirates på lördag innan man tar emot Tottenham i ett hett derby helgen efter. I Champions League tar man emot Montpellier i en match där man kan säkra avancemang om Schalke samtidigt vinner sin match mot Olympiakos.
Det är som ni märker ett par tuffa veckor som laget har framför sig men Theo Walcott säger dock att laget är förberedda på detta och att man går in i dessa matcher med ett bra självförtroende.
- Det kommer att bli en tuff månad för oss nu. Vi kommer alla att sättas på prov, inte bara fysiskt utan även mentalt och jag tror att vi är redo för det.

Angående matchen mot Schalke så säger engelsmannen att det var skamligt att inte vinna matchen med den inledningen man fick men det var en viktig poäng man fick med sig iallafall.
- Schalke pressade oss i den andra halvleken och vi hade det svårt om jag ska vara ärlig. Men vi höll undan och innan matchen skulle vi nog varit nöjda med en poäng. När man kommer till en sådan här arena med en bra atmosfär och spelar mot ett bra lag som slog oss hemma, så var det fantastiskt att få två tidiga mål. Det är bara en skam att vi inte vinner efter det men det var en bra poäng iallafall.