Medlemmar: 8705 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Sagna leker med Bale - Arsenal lekte med Spurs.

Bacary Sagna blickar framåt

sön 18 nov 2012 kl 12:53

Det blev en minnesvärd vinst mot ärkerivalen Tottenham, men trots glädjen gäller det nu att blicka framåt enligt Bacary Sagna. Även Theo Walcott tyckte att det bästa laget vann.

Många är fortfarande exalterade efter att ännu en gång ha vunnit med 5-2 mot Tottenham. Bacary Sagna som är tillbaka efter en långvarig skada tycker det är skönt att vara tillbaka och är riktigt glad över gårdagens vinst.
- Det är fantastiskt att vara tillbaka och spela. Det är alltid roligt att spela i derbyn, speciellt när man vinner. Vi gjorde dessutom många mål.

Trots att det var skönt att vinna erkänner högerbacken att det nu gäller att blicka upp mot toppen och inte låta känslorna rusa iväg.
- Det var väldigt viktigt att vinna eftersom vi vill hänga med i toppen. Från och med nu måste vi hålla fokus, blicka framåt och vinna match efter match.

Även Theo Walcott luftade sina tankar efter matchen och engelsmannen tycker att segern var välförtjänt.
- Det bästa laget vann. Visst hade de några bra moment, men överlag förtjänade vi segern. Vi var hänsynslösa i offensiven och hade hela fem olika målgörare, vilket inte hänt på ett tag. Dessutom är det roligt att blev exakt samma resultat som förra säsongen - vem hade egentligen trott det?