Medlemmar: 8707 st.

Bendtner fick hoppa in när Juve vann.

Rapport om utlånade spelare

mån 10 dec 2012 kl 20:53

I helgen var ett antal utav Arsenals utlånade spelare igång med matchspel i sina respektive klubbar. Nicklas Bendtner spelade 20 minuter för Juventus.

Emmanuel Frimpong (Charlton): Engelsmannen som säger "Dench" i varannan mening är just nu på lån i Charlton och han startade helgens match mot Brighton. Mötet slutade 2-2 på The Valley.

Chuks Aneke (Crewe): Aneke byttes in i den 87:e minuten när hans Crewe besegrade Preston borta på Deepdale.

Nicklas Bendtner (Juventus): Dansken kom in i den 73:e matchminuten när hans Juventus mötte Palermo på bortaplan i söndags. "Juve" vann matchen med 1-0.

Joel Campbell (Real Betis): Campbell startade Betis match mot Barcelona i helgen då Lionel Messi slog rekordet för antal gjorda mål under ett kalenderår. Anfallaren från Arsenal byttes ut i halvlek och hann innan det att dra på sig ett gult kort.

Ingen utav Benik Afobe (Bolton), Philip Roberts (Inverness), Ju Young Park (Celta Vigo), Wellington (Ponferradina), Ryo Miyaichi (Wigan), Conor Henderson (Coventry), Samuel Galindo (Lugo) och Daniel Boateng (Oxford) fick någon speltid i helgen. Antingen spenderade de hela matchen på bänken eller så var de inte ens med i matchtruppen i sina respektive lag.