Medlemmar: 6061 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Oxen är imponerad av Cazorla.

"The Ox" trivs med Cazorla

tis 18 dec 2012 kl 16:54

Cazorla var på strålande spelhumör mot Reading och stod för ett hattrick. Nu berättar "The Ox" att det är ett rent nöje att spela tillsammans med spanjoren.

- Det är ett nöje för vem som helst att få chansen att spela med en spelare som Santi. Du kan ge honom bollen i trängda lägen och lita på att han klarar sig ur dem och skapar lägen, säger Alex Oxlade-Chamberlain om sin spanske lagkamrat.

- Vi har jobbat med att få honom och Jack i rätt ytor, mellan försvaret och mittfältet för att hitta små luckor med mycket ytor. När du får bollen till de två i de lägena, speciellt Santi, kan han skapa lägen- skott på mål, mål och assists.

- Vi vet att det är viktigt att ge honom bollen i den sortens lägen. Han är en utmärkt spelare och han visade det ikväll med tre viktiga mål. Han förtjänar allt han får. Han presterar verkligen bra för oss den här säsongen och förhoppningsvis kan han fortsätta med det.

"The Ox" blev dock lite förvånad över att Cazorla gjorde sitt första mål mot Reading med huvudet.
- Jag tror jag blev lite förvånad. Men han är en kvalitetsspelare så jag skulle inte bli förvånad om han gjorde ännu ett mål på det sättet den här säsongen.