Medlemmar: 3190 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kommer Arsenal att gå i Sveriges fotspår?

Adidas, är detta vad som väntar Arsenal?

tor 17 jan 2013 kl 12:01

8 januari så blev det officiellt att Adidas är svenska landslagets nya tröjleverantör. Är denna lite retroinspirerade tröja vad som väntar Arsenal och ett eventuellt nytt samarbete?

Fakta

Grundades 1949 i Herzogenaurach, Tyskland
Grundare: Adolf Dassler
Tyska landslaget har spelat i Adidas sen 1950-talet 

För egen del så tycker jag tröjan är skönt retro och väldigt stilren. Men det är klart, alla tröjor utan reklam är ju oftast snygga. Sverige har inlett ett nytt samarbete med denna legendariska tillverkare och har en rad framgångsrika samarbeten bakom sig med höjdpunkten med bronset i USA 94.

Det har ryktats länge om att Arsenal är i farten att skriva på ett nytta avtal med Adidas och detta skulle vara ett avbrott i ett långt samarbetet med Nike som kanske kan resultera i en "nystart" för laget och alla spelare och fans.

Förnyelse är bra och jag med många fans hoppas att vi får se laget spela i Adidas tröjor redan tills nästa säsong. Men det återstår och se vad som händer. Tills dess så kan vi titta på lag efter lag som kommer presenteras med Adidas nya matchställ i både klubbfotbollen och på landslagsnivå.