Medlemmar: 4979 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Walcott är klar för ytterligare år i klubben.

Walcotts nya kontrakt bekräftat

lör 19 jan 2013 kl 12:03

Efter mycket om och men är det nu äntligen klart. Theo Walcott har skrivit på ett nytt långtidskontrakt med Arsenal.

Strax innan klockan slagit 17.00 under fredagen i Sverige gick Arsenal ut och bekräftade det som alla supportrar väntat så länge på, att Theo Walcott skrivit på ett nytt kontrakt med klubben. Det nya kontraktet uppges gälla i 3,5 år. 23-åringen som har etablerat sig som en av nyckelspelarna i laget kom till Arsenal från Southampton i januari 2006, endast 16 år gammal. Han har totalt gjort 56 mål på 244 matcher för The Gunners.

- Jag är väldigt glad över att ha skrivit på ett nytt kontrakt här med Arsenal, berättar Theo för Arsenal.com.
- Tack till alla för ert fortsatta stöd, speciellt Arsene Wenger, alla i klubben och framförallt supportrarna. Jag gjorde det klart från början att jag ville stanna i Arsenal så jag är glad över att vi har kommit överens om en deal och att alla är nöjda med det. Vad som är viktigt nu är att laget inser sin potential och vinner titlar.