Medlemmar: 8066 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Brighton eliminerades i den fjärde rundan. Nu väntar Blackburn i FA-cupen.

Arsenal möter Blackburn i FA cupen

mån 28 jan 2013 kl 14:44

Efter en skön vinst mot Brighton & Hove Albion igår, så lottades nästa omgång av FA-cupen idag. Arsenal ställs mot Blackburn i den femte omgången av FA-cupen.

Den här helgen så fick Premier League flytta på sig, det var FA-cupen som fick stå för underhållningen. Det var fjärde omgången som spelades under lördagen och söndagen, och som vanligt så bjöds det på många skrällar. Den bästa "skrällen" kom från Elland Road, där lillebror förlorade med 2-1 mot Leeds. Som vanligt, så går vi längre än dom i cupen! En av låtarna som Leeds fansen sjöng gick så här:

You're just a shit team near Arsenal,
You're just a shit team near Arsenal
A shit team near Arsenal,
You're just a shit team near Arsenal!

Nog om lillebror. Efter lottningen kan vi se att vi ställs mot Blackburn i nästa omgång av cupen. Matchen kommer att spelas på Emirates lördag den 16 februari. Det var ungefär exakt ett års sedan, den 4 februari, som vi slog Blackburn med 7-1 på Emirates. Vi får hoppas på samma visa den här gången!