Medlemmar: 4971 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ansah kunde inte förhindra att Arsenal föll mot West Ham.

Förlust för U21 mot West Ham

tis 29 jan 2013 kl 11:10

Arsenals reserver tog under måndagen emot West Ham i U21-serien. I Arsenal saknades några viktiga spelare och det speglade resultatet som skulle bli 0-2 till The Hammers.

Arsenal U21 besegrades av West Ham United för tredje gången den här säsongen under måndagen då man möttes på ett vått och blåsigt London Colney. Tränaren, Terry Burton gjorde åtta förändringar i laget som senast kryssade mot West Bromwich. Många utav dessa spelare som vilades kommer under tisdagen att spela i FA Youth Cup-mötet med Fulham.

Gästerna inledde matchen bäst och var nära att ta ledningen efter endast fem minuters spel då George Moncur avslutade lågt strax utanför. Man fortsatte att pressa ner Arsenal i banan och belöningen skulle komma i den 20:e minuten då Paulista nickade in 0-1 på en hörna. Det skulle dock bli ännu värre, för tio minuter senare rasslade det i nätet bakom Damian Martinez igen.

Fanimo i West Ham vek in framför Miquel och skickade in ett inlägg som lurade sig in i det bortre hörnet av målet. 0-2. Strax efter paus skulle dock Thomas Eisfeld vara nära att sätta Arsenals reducering då han avslutade från nära håll men skottet räddades och sedan efter lite flipperspel i straffområdet kunde gästerna rensa.

Matchen öppnades upp rejält efter detta. Nige Neita hade ett bra läge för Arsenal i ena änden och sedan vände spelet och Fanimo hade ett avslut strax utanför stolpen i den andra änden. West Ham valde i detta läge att backa hem och försvara sig med hela laget och det gjorde det svårt för Arsenal att bryta sig igenom. Den enda riktiga chansen som man skulle skapa var ett avslut som Nico Yennaris hade innanför straffområdet som gick över. The Hammers höll ut och kunde räkna in sin andra seger på London Colney för denna säsong.

MATCHFAKTA

Arsenal-West Ham 0-2

Mål: 0-1 Paulista (20), 0-2 Fanimo (30).

Så spelade Arsenal:

Damian Martinez - Martin Angha, Sead Hajrovic, Daniel Boateng (46), Ignasi Miquel - Nico Yennaris, Conor Henderson, Chuks Aneke - Thomas Eisfeld, Nigel Neita (58), Zak Ansah (75).

Avbytare: Reice Charles-Cook, Samir Bihmoutine (46), Jordan Wynter (75), Josh Rees (58).