Medlemmar: 8706 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Gerrard tycker Wilshere är väldigt bra.

Gerrard hyllar Wilshere: "Kan bli bäst i världen"

ons 6 feb 2013 kl 00:40

Englands och Liverpools lagkapten Steven Gerrard hyllade idag Arsenal Jack Wilshere och sa att han tror att 21-åringen kan bli bland de bästa i världen.

England möter Brasilien hemma på Wembley ikväll och då kommer Steven Gerrard och Jack Wilshere att starta ihop på Roy Hodgsons centrala mittfält.
På dagens presskonferes höjde Liverpoolkaptenen Wilshere till skyarna.
Rejält.

Bland annat sa Gerrard att Wilshere kan bli "skrämmande bra" på sikt och till och med bland de bästa i världen.
- Jag vill inte lägga mer press på honom, det är inte rättvist. Men jag har mött honom nyligen och på träning är han grym. Han är väldigt mycket bättre än den normale Premier League-mittfältaren och jag tror att han har potential att bli bland de bästa i världen.

Världnationen för VM 2014 kommer att komma med ett starkt lag till Wembley, men Gerrard är inte orolig att Wilshere inte ska klara av att möta Neymar och de andra brassarna.
- Han har lite utav allt. Han kan tackla, jobba upp och ner för banan, göra mål och passa. Man kan bocka av allt och han kommer dessutom bara att bli bättre och bättre. Han är ju dessutom bara 21 och har en fantastisk talang. Vi är alla glada att han är tillbaka och glada att få spela med honom.

Gerrard tror dessutom att Wilshere 17 månader långa skadeuppehåll kommer att göra honom ännu starkare i sin jakt att nå toppen.
- Han har så klart varit frustrerad över att missa så mycket fotboll som han gjorde. Det finns inget värre. Men han vill gottgöra för det han missat. Sedan måste man ge credit till klubblagstränaren också, men han kommer att komma tillbaka till toppformen. Han kommer att bli bättre än han är nu, vilket är en skrämmande tanke, säger Gerrard.

Ingen svensk TV-kanal kommer att visa England mot Brasilien.

Tre Arsenalspelare i Englands trupp

Målvakter: Jack Butland, Joe Hart.
Försvarare: Leighton Baines, Gary Cahill, Ashley Cole, Phil Jagielka, Glen Johnson, Joleon Lescott, Chris Smalling, Kyle Walker.
Mittfält: Michael Carrick, Tom Cleverley, Steven Gerrard, Frank Lampard, Aaron Lennon, James Milner, Leon Osman, Alex Oxlade-Chamberlain, Jack Wilshere.
Anfall: Jermain Defoe, Wayne Rooney, Daniel Sturridge, Theo Walcott, Daniel Welbeck.