Medlemmar: 8780 st.

Wilshere var bäst på plan mot brassarna på Wembley.

Landslagssammanfattning

tor 7 feb 2013 kl 16:38

Jack Wilshere fick pris som matchens lirare på Wembley - men Koscielny, Ramsey och Walcott riskerar alla att missa matchen mot Sunderland efter att dragit på sig skador.

Det spelades en rad träningslandskamper igår kväll och flertalet Arsenalspelare var involverade. Här kommer en kort sammanfattning från de matcher där våra spelare var inblandade.

England v Brasilien 2-1
Målskyttar: 1-0 (27) Rooney, 1-1 (48) Fred, 2-1 (60) Lampard.
Arsenalspelarna: Jack Wilshere spelade 90 minuter och Theo Walcott 75, byttes ut mot Lennon.
Kommentar: Jack Wilshere hyllades rejält efter sin insats och fick dessutom pris som bäste engelsman efteråt. Tyvärr kom rapporter om att Theo Walcott sågs halta ut från Wembley efteråt. Info lär komma snart om han är skadad eller inte. Walcott fick också höga betyg för sin insats och vållade brassarna stora problem.

Frankrike v Tyskland 1-2
Målskyttar: 1-0 (45) Valbuena, 1-1 (51) Müller, 1-2 (73) Khedira.
Arsenalspelarna: Bacary Sagna spelade hela matchen och Laurent Kosciely 45 minuter för fransmännen där Olivier Giroud hoppade in med tio minuter kvar att spela. Både Per Mertesacker och Lukas Podolski startade för Die Mannschaft, Podolski byttes dock ut i den 68:e minuten medan Mertesacker spelade hela matchen.Kommentar: Segern för tyskarna var deras första sedan 1935 på fransk mark. Sista målet är väldigt vackert där Mesut Özils passning till Sami Khedira är fenomenal. För Arsenals del verkar det som att Laurent Koscielny blev skadad i matchen. Rapporter säger att han gjorde illa sig i vaden och tvingades bryta efter första halvlek.

Belgien v Slovakien 2-1
Målskyttar: 1-0 (10) Hazard (straff), 1-1 (87) Lasik, 2-1 (91) Mertens.
Arsenalspelarna: -.
Kommentar: Thomas Vermaelen var med i den belgiska truppen, men spelade inte mot Slovakien.

Irland v Polen 2-0
Målskyttar: 1-0 (35) Clarke, 2-0 (76) Hoolahan.
Arsenalspelarna: Wojciech Szczesny spelade andra halvlek för Polen.
Kommetar: Trots massivt support lyckades inte Polen vinna matchen på Aviva Stadium i Dublin. Szczesny fick släppa in en boll i den andra halvleken när Norwichspelaren Hoolahan överlistade honom med ett fint avslut.

Spanien v Uruguay 3-1
Målskyttar: 1-0 (16) Fabregas, 1-1 (32) Rodriguez, 2-1 (51) Pedro, 3-1 (74) Pedro.
Arsenalspelarna: Santi Cazorla spelade från start och byttes ut i den 71:a minuten och Nacho Monreal lirade sista tolv när han ersatte Jordi Alba.
Kommentar: Alla de spanska målen gjordes av Barcelonaspelare i matchen som spelades i Qatar.

Wales v Österrike 2-1
Målskyttar: 1-0 (21) Bale, 2-0 (52) Vokes, 2-1 (75) Janko.
Kommentar: Aaron Ramsey tvingades kasta in handduken kort före matchen på grund av skada.

Turkiet v Tjeckien 0-2
Målskyttar: 0-1 (3) Krejci, 0-2 (28) Lafata.
Arsenalspelarna: Tomas Rosicky spelade 73 minuter för sitt Tjeckien.
Kommentar: Tjeckerna tog en tung seger borta mot Turkiet och Rosicky har fått höga betyg för sin insats.

Övrigt: Joel Campbell hoppade in i andra halvlek för sitt Costa Rica som spelade 2-2 mot Panama, Johan Djourou spelade halva matchen för Schweiz som lirade 0-0 borta mot Grekland och Ju Young Park kom in i halvtid mot Kroatien på Craven Cottage (förlust 0-4).