Medlemmar: 6218 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Fokus på rätt saker, säger Walcott.

Walcott manar trupperna

ons 20 feb 2013 kl 11:00

Arsenal åkte på en ny tung förlust på tisdagen, då Bayern München stod som segrare. Nu hoppas Theo Walcott att laget kan förtränga det senaste nederlaget och fokusera på kommande matcher.

De senaste dagarna har varit tunga för Arsenal. I lördags blev laget utslaget av Blackburn Rovers i FA-cupen och under tisdagskvällen var det dags för ännu ett nederlag, då Bayern München blev för svåra. Theo Walcott pekar nu på hur viktigt det är att snabbt komma över besvikelsen och istället fokusera på vad som komma skall.
- Vi kan inte älta det här resultatet. Vi måste fokusera på Premier League, för vi har viktiga matcher framöver. Matchen mot Tottenham den 3 mars kommer bli en viktig match för oss. Men först måste vi vinna mot Aston Villa. Vår form i Premier League har varit väldigt bra, så vi kan inte älta den här förlusten för länge.

Under förra årets upplaga av Champions League, lyckades Arsenal nästan med bedriften att hämta in ett 0-3 underläge mot Milan på Emirates Stadium. Walcott menar att laget ska ha med sig den matchen i tankarna när de spelar på Allianz Arena.
- När vi åker till München måste vi vara positiva. Förra säsongen vann vi mot Milan när vi förlorade det första mötet. Vi gjorde väldigt bra ifrån oss på hemmaplan. Vi måste visa vad vi kan och spela utan rädsla. Vi har ingenting att förlora. Det kommer bli svårt men vi måste vara positiva.