Medlemmar: 6074 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Henry är aktuell för en tränarroll i klubben.

Henry kan återvända till Arsenal

tis 26 feb 2013 kl 19:32

Arsenals bäste målgörare genom tiderna, Thierry Henry, uppges vara aktuell för en återkomst hos de rödvita. Den här gången i en annan roll än vad supportrarna är vana vid.

Det var år 2007 som den forne storspelaren Thierry Henry lämnade Arsenal för spel i FC Barcelona. Efter sejouren hos det spanska storlaget lämnade sedan Henry klubben för spel i New York Red Bull, som huserar i den amerikanska ligan.

Henrys relation med Arsenal har alltid varit speciell och fransmannen har vid flertalet tillfällen pratat varmt om sitt tidigare lag. Nu kommer uppgifter om att Fransmannen ska vara aktuell för en comeback hos Londonlaget, men den här gången i en ledarroll. Henrys kontrakt med New York Red Bull löper ut senare under året och än så länge tyder inte mycket på att det blir en förlängning på det nuvarande avtalet.

Vilken roll i klubben som Henry skulle få är ännu oklart, men rykten placerar honom som tränare för något av klubbens ungdomslag. Arsenals supportrar följer nu med spänning utvecklingen i den här historien. Henry är ett uppskattat namn bland Arsenalfansen och skulle tas emot med öppna armar vid en eventuell återkomst.