Medlemmar: 8825 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Jenkinson har lärt sig mycket i Champions League.

Jenkinson njuter av spel i Champions League

tis 12 mar 2013 kl 17:37

Det mesta talar för att Arsenals CL-äventyr tar slut på onsdagskvällen. Även Carl Jenkinson inser detta men högerbacken berättar att han har njutit av varje minut av turneringen.

Efter Arsenals 1-3 förlust hemma på Emirates i det första av två åttondelsfinalmöten med Bayern München i Champions League är det inte mycket som talar för att Londonlaget ska fixa avancemang nere i Tyskland när man ställs mot kanske Europas formstarkaste lag. Carl Jenkinson kommer dock göra allt för att stanna i turneringen då han älskar att spela i den.
- Jag har lärt mig och insett att Champions League är den absoluta toppen av fotbollen. När jag växte upp tittade jag på Champions League, det är turneringen du drömmer om att spela i.

- Uppbyggnaden, sången som spelas innan match som ger dig rysningar, allt med Champions League är "classy". Det är där du vill vara som fotbollsspelare. Jag älskar att spela i den. Jag har haft lyckan att spela några matcher, och jag har njutit av varje minut. Jag brukade gå på matcherna när jag var yngre, och i skolan berättade jag för mina vänner att jag skulle gå på Champions League på kvällen. Det är en grym atmosfär.

- Det är en sån aura kring Champions League. Det är en fantastisk turnering och jag kan inte få nog av den.