Medlemmar: 8922 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Wenger belåten när Arsenal slog Reading med 4-1.

Wenger: "Jag njöt av vår insats"

sön 31 mar 2013 kl 10:08

Arsenal körde över Reading och vann med klara 4-1 - siffror som kunde ha varit betydligt större. Efter matchen sa Arsene Wenger att han njöt av matchen.

De två 2-0-segrarna mot Bayern München och Swansea följdes igår eftermiddag upp av 4-1 hemma mot Reading i Premier League.
Arsenals form är god för tillfället.
Och Arsene Wenger är nöjd.
- Jag gillade matchen och njöt av den tekniska kvaliteten, vår kreativitet och vår inställning. Det enda som vi grämer oss lite över är att vi skulle ha gjort fler mål - för vi hade chanser för det. Men det känns som att vi kan avsluta säsongen bra, säger Arsenalmanagern.

Under mars har Arsenal tagit in poäng på Tottenham - igår var det Chelsea som tappade poäng (förlust 1-2 borta mot Southampton).
Och vinner Arsenal sin hängmatch så ser det ut att bli ett rejält race mellan oss själva, Spurs och Chelsea och Champions League-platserna.
- Vi får väl se om det kommer att spela in att Chelsea är med på tre fronter och krigar. Om man har  bra form och vinner kan det vara väldigt positivt - förlorar man och spelar dåligt väldigt negativt. Men vi behöver fokusera på vårt eget spel och vår egen inställning. Vi är erfarna nog och vi har varit med om detta innan och vi vet vad vi vill göra, säger Wenger.
Och fortsätter:
- Vi är dock fortfarande efter både Chelsea och Tottenham. Vi ska bara fokusera på att vinna nästa match och fortsätta att göra det vi gör just nu.

Vänsterbacken Nacho Monreal skadade benet när han kastade sig in i stolpen när Reading reducerade.
Enligt Wenger är skadan inte allvarlig.
- Han ska kunna vara tillbaka och två-tre dagar. Han har ett blåmärke på höften.

Många tyckte att Arsenal skulle ha haft straff i första halvlek när Stuart Taylor körde över Olivier Giroud. Arsene Wenger också.
Men inte domare Chris Foy.
- Jag tyckte att det var straff, men domaren sa nej. Och jag har lärt mig efter alla år att domarna har alltid rätt.