Medlemmar: 4874 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Oxen gjorde mål för England mot San Marino.

"Oxen" fick hjälp av Theo och RvP

mån 25 mar 2013 kl 21:56

Både Robin van Persie och Theo Walcott vet vad Alex Oxlade-Chamberlain har gått igenom. Nu berättar den ynglingen hur landslagsspelarna hjälpt honom genom säsongen.

Alex Oxlade-Chamberlain gjorde en klart godkänd debutsäsong ifjol och nätade fyra gånger. Den offensive spelaren som värvades från Southampton fick starta 15 matcher och gjorde elva inhopp.
Den här säsongen har det gått tyngre.
Och den engelska landslagsmannen har inte fått det att lossna.

Trots det är The Ox med i det engelska landslaget och 19-åringen blev dessutom målskytt när The Three Lions slaktade San Marino med 8-0.
Nu berättar han att både Robin van Persie och Theo Walcott har hjälpt honom under starten i Arsenal.
- Jag har inte gått fram som jag hade velat den här säsongen och jag vill alltid spela för Arsenal, men jag har förstått att managern vill skydda sina unga spelare. Jag pratade med Robin förra säsongen och Theo innan det. De berättade att de har varit med om samma sak och att det gäller att inte bli frustrerad.

"Oxen" tror dock att Arsenal kan avsluta ligaspelet stark och att Arsene Wenger kommer att hantera honom varsamt.
- Han har sina anledningar för att inte spela mig. Han är en vis man och en mycket bra manager. Allt jag kan göra är att jobba hårt och när jag väl får chansen så ska jag göra det bra, göra mål och försöka vara positiv på planen.

Alex Oxlade-Chamberlain har gjort två mål för det engelska A-landslaget. Båda mot San Marino. Engelsmännen lirar imorgon kväll mot Montenegro i en mycket viktig kvalmatch.
Fajten sänds live på TV10.