Medlemmar: 8876 st.
Visa menyn

Foto: Jocke Lander

Så här ser det ut i Arsenal Swedens nya lokal.

Välkommen in på inflyttningsfest!

ons 10 apr 2013 kl 18:10

Lördagen den 4 maj öppnar vi föreningens lokal i Karlstad - det blir öppet hus för alla medlemmar och en heldag med Arsenal.

Lördagen den 4 maj slår vi officiellt upp portarna för Arsenal Swedens lokal – som ligger på Drottninggatan 16 mitt i centrala Karlstad.
Klockan 13.00 öppnar vi och det blir öppet hus fram till klockan 17-17.30 då vi gemensamt går till Tables och kollar på matchen mot Queens Park Rangers.
På plats kommer styrelsen, verksamhetschef Jocke Lander och Karlstads ambassadörer Henrik Thermell och Michael ”Dixon” Wallin att vara.
Vi kommer att bjuda på lättare mat och dryck, det kommer att bli tävlingar, ni som vill handla i shopen kan så göra direkt från lagerhyllorna – och vi kommer att lotta ut lite priser bland er som handlar.

Vi vill att ni som planerar att komma anmäler er i forumet så snabbt ni kan så att vi kan beräkna åtgången på mat och dryck, och i och med att lokalen inte är hur stor som helst så behöver vi styra lite med logistiken.

För er som kommer långväga och vill spendera lördagen med oss i Karlstad och inte åka hem på kvällen så har vi fixat ett fint erbjudande på Scandic i centrala Karlstad. Medlemmar i Arsenal Sweden betalar bara 800 kronor (400:- per person) för ett dubbelrum inklusive frukost, vilket är nästan 200 kronor lägre än normalt. Enkelrum kostar 700 kronor.
För att boka rum vänligen kontakta jocke.lander@arsenal.se senast torsdag den 26 april så att vi kan boka åt er.

Varmt välkomna till en heldag med Arsenal!