Medlemmar: 8817 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Sagna talar ut om transferryktena.

Sagna håller alla dörrar öppna

tis 7 maj 2013 kl 11:00

Det har under den senaste tiden spekulerats flitigt kring Bacary Sagnas framtid i Arsenal. Fransmannen har nu själv brutit tystnaden och uttalat sig om sin nuvarande situation.

Bacary Sagna är för tillfället inne på sitt sista år med Arsenal, då kontraktet löper ut nästa sommar. Ryktena kring hans framtid har varit många i antalet, bland annat ska såväl PSG som Monaco vara intresserade av fransmannens tjänster till nästa säsong. Huvudpersonen själv vet i dagsläget inte heller vilken klubb han kommer tillhöra efter säsongen. Oavsett alla rykten är Sagna fullt fokuserad på säsongens avslutning i ligaspelet med Arsenal. För fransk media pratade han om sin egen framtid, bland annat var han kan tänkas hamna efter säsongens slut.
- Jag har alltid jobbat hårt för klubben där jag har spelat. För tillfället vet jag inte vad som kommer hända.

Fransmannen stänger ingen dörr till PSG, som alltså ryktas vara på jakt efter högerbacken till nästa säsong. Samtidigt kan han tänka sig en fortsättning i Arsenal om alla parter hittar en lösning.
- PSG har personligen aldrig kontaktat mig. Jag stänger inga dörrar, för jag kan samtidigt tänka mig att fortsätta i Arsenal eller gå någon annanstans.

En annan fransk klubb som uppges vara ute efter Sagna är Monaco, något som han själv dessutom har uppmärksammat.
- Ingen vet vad som kommer att hända i framtiden. Monaco? Jag läste om det också, men har inget mer att säga. Jag kommer avsluta säsongen och sen får vi se. Jag stänger inga dörrar till PSG, Monaco eller Arsenal.

Situationen med Bacary Sagna i Arsenal är alltså högst osäker. Högerbacken har gjort 234 framträdanden för Londonklubben sedan han anslöt från Auxerre 2006. Han har sedan dess varit given i startelvan, men nu kan den tiden snart vara historia. Sagna har alltid gjort sitt yttersta för Arsenal och skulle vara saknad av många om han slutligen bestämde sig för att lämna klubben. Sommarens övergångsfönster kommer uppenbarligen helt avgöra framtiden för den franska högerbacken.