Medlemmar: 8810 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Bildspecial från Karlstad!

fre 10 maj 2013 kl 15:49

Arsenal Swedens lokal i Karlstad invigdes lördag den 4/5. Här presenterar vi ett par bilder från dagen!

Som kanske bekant har Arsenal Sweden skaffat en lokal i Karlstad där verksamhetschefen Jocke Lander har sin arbetsplats och som också fungerar som lager för våra souvenirer. Lördagen den 4/5 var det öppet hus och officiell invigning, och det blev ett välbesökt kalas. Det handlades souvenirer direkt från lagerhyllorna och det åts av tilltugget som serverades - och det pratades förstås fotboll i allmänhet och Arsenal i synnerhet.

Strax efter klockan 13 började de första besökarna dyka upp. Lokalen fylldes därefter snabbt på och som mest var vi över 20 personer i det ca 50 kvadratmeter stora rummet. Stämningen var på topp, och många passade på att titta närmare på souvenirutbudet och det gjordes både ett och två inköp.
Den skarpögde noterar att på bilden ovan sitter ett flertal av oss och tittar på våra mobiler, detta då det vid tillfället bilden togs pågick en intensiv diskussion med tillhörande kalkyleringar av förutsättningarna inför ligaavslutningen. "Få se nu, om vi tar så eller så många poäng så... vänta, hur var det nu igen, vilka var det Chelsea hade i sista matchen?"...

Under hela träffen rullade diverse DVD:er med Arsenal-minnen på. Vi hade också en frågesport, där svaret på en av frågorna var just Thierry Henry. Under tiden frågorna skulle besvaras så rullade ovan avbildade DVD på tv:n, och en av deltagarna satt länge och väl och funderade på vad svaret kunde vara men gav upp efter att ha suttit och rabblat tänkbara namn på spelare utan att lyckas. Så fort han hade gett upp fick han en ledtråd: "titta på tv:n". Vi kan väl säga som så att han inte var helt nöjd med sig själv i det läget...

>När klockan började dra sig mot 15 gick vi alla iväg bort till den kombinerade sport- och biljardbaren (ok, biljard är också sport men ni fattar vad jag menar, hoppas jag) Tables, där Karlstadsambassadörerna Henrik Thermell och Micke "Dixon" Wallin hade ordnat så att vi fick specialpriser på mat och öl.
Nervositeten i sällskapet stegrades ju närmare avspark vi kom. Theo Walcott såg till att vi fick en bra start på matchen, och även om det inte hände så mycket mer efter det så räckte det ändå till tre poäng. Stort jubel (som nog var lika mycket lättnad som segerjubel) bröt ut då slutsignalen gick!

I halvtid lottades en signerad Rosicky-tröja ut. Vinnare blev Andreas Sorby som hade åkt från Borås för att vara med på träffen. Det var en rätt bra geografisk spridning på deltagarna som utöver Borås och förstås Karlstad hade kommit från Örebro, Uppsala, Stockholm och Västerås.
Sammantaget var det en lyckad dag med tre Arsenal-poäng som grädden på moset. Från Arsenal Swedens styrelse vill vi tacka alla som kom dit samt förstås också Karlstadsambassadörerna som hade fixat så bra för oss på Tables!

Nästa stora Arsenal Sweden-arrangemang är sommarfesten på Visingsö. Vi ses väl där?