Medlemmar: 4729 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ansah är en av tre ynglingar som skriver på nytt kontrakt.

Tre ungdomar signar nya kontrakt

mån 3 jun 2013 kl 10:00

Arsenal bekräftade under onsdagsmorgonen att tre spelare från akademin har skrivit på nya kontrakt med klubben. Det handlar om Zachari Fagan, Anthony Jeffrey samt Zak Ansah.

Försvararen Zach Fagan och mittfältaren Anthony Jeffrey har båda nyligen fått skriva på sina första proffskontrakt med Arsenal efter att ha imponerat i reservlagen under föregående säsong. Zak Ansah som spelar i anfallet har i dagarna kommit överens om en ny deal med klubben. Han skrev på sitt första proffskontrakt 2011.

Fagan är en trygg och stabil back som varit i Arsenal sedan han var tio år gammal. Totalt gjorde han nitton matcher för U18 under föregående säsong och fick även gå upp och testa på spel i U21-laget.

Jeffrey är en kantspringare som besitter en fin teknik, bra snabbhet och är en bra avslutare. Han hade en väldigt händelserik säsong under 2012/13 då han regelbundet spelade med U18, var en viktig del i lagen i FA Youth Cup samt NextGen Series och spenderade de två sista månaderna av säsongen hos Stevenage där han fick göra en match i League One.

Ansah är ännu en produkt från akademin i Hale End och under föregående säsong spelade han till sig en ordinarie plats i U21-laget. Anfallaren skrev som sagt på sitt första proffskontrakt i maj 2011 och han var en viktig pjäs i det lag som tog sig till semifinal av NextGen, han gjorde ett utav målen i segern mot Athletic Bilbao som säkrade vidare avancemang till slutspelet.