Medlemmar: 8855 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Cazorla hoppas på en bra säsong.

Cazorla: Jag hoppas på titlar

mån 10 jun 2013 kl 11:00

Santi Cazorla var en av Arsenals bästa spelare under förra säsongen. Nu siktar den spanske landslagsmannen på att göra en ännu bättre säsong och förhoppningsvis vinna titlar.

Arsenal gick obesegrade under de tio sista ligamatcherna i slutet av förra säsongen då man säkrade 26 av 30 poäng. The Gunners vann åtta matcher och spelade två likamatcher, vilket räckte till Champions League-avancemang. Dessvärre vann man inte en titel och Cazorla har förklaringen till detta.
- Varje lag har en komplicerad period [under en säsong] och då tappar man självförtroendet. När ett lag inte vinner och inte får med sig de resultat man bör sjunker självförtroendet i hela laget, vilket är normalt.

Trots att Arsenal gick igenom flera svackor i höstas och vintras gjorde man en spektakulär vår och radade upp vinster. Nu ser spanjoren fram emot den kommande säsongen.
- Vi stod för en spektakulär avslutning på säsongen och man kunde verkligen känna av den mentala skillnaden. Vi har några fantastiska spelare och jag är säker på att vi kommer ha ett ännu bättre lag nästa säsong. Vi kommer att förbättra oss. Laget är fullt av unga spelare, men det framgår tydligt att det här laget har tillräcklig potential för att bli bättre.

Och målet är som alltid att vinna titlar.
- Vi får hoppas att vi är ännu bättre nästa säsong och att vi då kan vinna titlar som supportrarna kan glädja sig åt. Det är vad Arsenal verkligen vill och jag hoppas att även jag kan fortsätta utvecklas.

Vi kan ingenting annat göra än att hoppas att Santi Cazorla har helt rätt i sin analys.