Medlemmar: 8561 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det blir en resa till hemlandet för Ryo i sommar.

Ryo ser fram mot Asien-turnén

mån 10 jun 2013 kl 15:00

Arsenals Asien- turné närmar sig med stormsteg. En spelare som ser fram emot resan lite extra är Ryo, som får chansen att återvända till sin hemstad som Arsenalspelare.

På torsdagen flyger Arsenal till Asien på försäsongsturné. För många spelare blir det första försäsongsresan med Arsenal. Bland annat har Oliver Giroud berättat om sin speciella känsla inför vad som komma skall i Asien. Någon annan som resan betyder mycket för är Ryo. För Arsenals officiella hemsida berättar Japanen om känslan att återvända till hemstaden.
- Det är min stad, så det är spännande att återvända. Som en Arsenalspelare kommer jag hem. Det är ett stort ögonblick för mig. Jag är väldigt stolt.

Ryo fortsätter att berätta om staden.
- I slutet av säsongen var jag där en månad. Den är inte så stor, kanske den fjärde eller femte största staden i Japan. Den är tyst och har många traditionella delar. Maten är bra och staden likaså.

Samtidigt erkänner han att intresset från vännerna har varit större än någonsin med tanke på återkomsten.
- Många människor har både skrivit och ringt till mig och frågat efter biljetter. Det är ett bra ögonblick för mig. Jag vill visa mina kvalitéer för alla i Japan.