Medlemmar: 8813 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kommer Flamini tillbaka till Arsenal?

Flamini längtar tillbaka till England

tis 11 jun 2013 kl 10:00

Det var efter säsongen 2007/2008 som Mathieu Flamini begav sig till italienska AC Milan för att finna lyckan, men skador, avstängningar och lite speltid får honom att drömma sig tillbaka till PL.

Den gamle mittfältsgeneralen som huserade i Arsenal mellan 2004 och 2008 har talat ut i The Sun och öppnar dörrarna för ett återtåg till Premier League. Det var fem år sedan fransmannen Mathieu Flamini lämnade Arsenal för att spela i italienska Serie A. Flamini, som nu är 29 år, säger sig ha blivit erbjuden ett två-årskontrakt med Milan, men tackat nej med förklaringen att han vill tillbaka till England och fotbollen där.
- Det är mycket högre tempo och mer fysiskt i Premier League”, säger han till tidningen.
- Jag saknar spelet där och vill tillbaka för att vinna titlar. Det jag ångrar mest från min tid där är att vi inte vann CL-finalen mot Barcelona.

Inte någonstans i intervjun nämns att det är specifikt till Arsenal han längtar tillbaka. Hans stora mål är att komma till en klubb där han kan vinna titlar. Han säger att det även kan bli aktuellt med flytt till ett annat land, men först och främst är det på Premier League som siktet är inställt. Den som lever får se.