Medlemmar: 8509 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Olsson sjöng svenska nationalsången för truppen igår på försäsongsturnén.

Olsson inför dagens match

sön 14 jul 2013 kl 11:37

Arsenal befinner sig just nu i Asien på försäsongsturné. Första stoppet är Indonesien där det ikväll väntar match. Arsenal Sweden har varit i kontakt med Kristoffer Olsson som är på plats.

Kristoffer Olsson från Norrköping blev för ungefär exakt två år sedan klar för Arsenal. Han har sedan dess etablerat sig och avancerat från U18, till reserverna och står nu på allvar och knackar på dörren till A-laget på heltid. Under förra sommaren fick han göra debut under Arsene Wenger då han spelade mot Southampton i en träningsturnering på St. Mary´s Stadium och även fick sätta en straff. Tidigare i somras kunde alla medlemmar läsa en längre intervju med 18-åringen i Kanonmagasinet gjord av Mats Willner där Kristoffer själv uttryckte sina förhoppningar om att få komma med i truppen till årets sommarturné i Asien.

Som de flesta säkert vet har de förhoppningarna nu blivit verklighet och han befinner sig just nu i Indonesien med övriga spelare och tränare i A-laget. Arsenal Sweden har varit i kontakt med Kristoffer och fått hans kommentar inför kvällens match mot Indonesia Dream Team.
- Jag tror det kommer bli grymt med stämningen och allt idag eftersom det redan under gårdagen var tusentals supportrar på plats när vi hade öppen träning och de skapade bra tryck, berättar Kristoffer. Vi har inte fått startelvan än men jag hoppas ju såklart att få så mycket speltid som möjligt under hela turnén och även kanske starta någon utav matcherna. En sak som jag måste säga är att jag igår på kvällen sjöng den svenska nationalsången inför hela truppen vilket gör mig till en otroligt stolt svensk idag, avslutar Olsson och skrattar.