Medlemmar: 6067 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Olsson får åka med till Asien.

Arsenals trupp till Asienturnén

tor 11 jul 2013 kl 15:00

I torsdags släppte klubben namnen på den 24-mannatrupp som ger sig iväg till Indonesien, Japan och Vietnam på försäsongsturné.

A-lagstruppen är nästan komplett sånär som på Santi Cazorla och Nacho Monreal som fortfarande har semester efter att ha deltagit i Confederations Cup, Yaya Sanogo som spelar med Frankrike i U20-EM samt Vermalen och Gervinho som stannar hemma på grund av skada.

Detta har lämnat plats åt några ungdomar att få följa med på turnén och det är riktigt kul att få se Kristoffer Olsson får chansen med A-laget. Förutom han följer även Chuba Akpom, Serge Gnabry, Gedion Zelalem, Damien Martinez, Thomas Eisfeld och Ignasi Miquel med till Asien.

Här är hela truppen

Wojciech Szczesny, Lukasz Fabianski, Damian Martinez, Bacary Sagna, Carl Jenkinson, Laurent Koscielny, Per Mertesacker, Ignasi Miquel, Kieran Gibbs, Mikel Arteta, Aaron Ramsey, Tomas Rosicky, Alex Oxlade-Chamberlain, Jack Wilshere, Kristoffer Olsson, Gedion Zelalem, Ryo Miyaichi, Thomas Eisfeld, Olivier Giroud, Lukas Podolski, Serge Gnabry, Theo Walcott, Chuba Akpom, Chuks Aneke