Medlemmar: 8810 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Walcott sätter ribban högt inför årets säsong.

Walcott siktar på 25 mål

tis 16 jul 2013 kl 22:00

Theo Walcott blev Arsenals bäste målskytt när han under förra säsongen stod för hela 21 mål. Nu siktar engelsmannen på en än bättre säsong för både sig själv och laget.

Ryktena vägrade ta slut kring Theo Walcott som med mindre än ett halvår kvar på kontraktet fortfarande inte hade förlängt med Arsenal. Till sist lyckades dock parterna komma överens och Theo Walcott förlängde sitt kontrakt med The Gunners. Engelsmannen gjorde en väldigt bra säsong och var ofta lagets bäste spelare. Nu berättar han att laget borde ta vid där man slutade.
- Sättet vi avslutade förra säsongen, med elva matcher utan förlust, måste vi göra om direkt från start och jag tror att vi kan lyckas med det. Tränaren tror på oss i varenda match, så om vi bara höjer oss ett snäpp tror jag vi har en chans att utmana i år. Varenda match i Premier Leauge är både tuff och intressant. Det avgörs alltid under de sista matcherna under en säsong och vi måste helt enkelt tro på oss själva.

Engelsmannen verkar dessutom inte veta mer än supportrarna om några nyförvärv.
- Tiden får utvisa ifall det blir några nyförvärv eller ej, men vi jobbar med den trupp vi har för tillfället. När väl säsongen drar igång kan det ha skett förändringar. Vi alla vet att det är en lång säsong, men vi är exalterade över våra unga talanger.

Sist men inte minst siktar Walcott på 25 mål, vilket skulle vara en förbättring med fyra mål från föregående säsong.
- Jag gjorde 21 mål förra säsongen och jag kommer försöka få ännu fler i år. Jag skall försöka göra 25 mål, det är mitt mål.

Vi alla håller en extra tumme på att Walcott förblir skadefri och pangar in mål efter mål. Det lär behövas om Arsenal skall kämpa i toppen.