Medlemmar: 8819 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Napoli är och hugger på Arsenaltargeten Higuain.

Napoli vill snuva Arsenal på Higuain

tor 18 jul 2013 kl 10:00

Real Madrids Gonzalo Higuain verkade så gott som klar för Arsenal för bara några veckor sedan. Nu verkar det istället vara italienska giganterna Napoli som har fördel i jakten på Higuain.

Under sommaren har Gonzalo Higuain kopplats samman med Arsenal otaligt många gånger. Enligt flera källor, bland annat Higuains bror och far, stod det klart att Arsenal och Real Madrid hade kommit långt i förhandlingarna. Det mesta tydde på att Higuain skulle ansluta till Arsenal inom kort.
Idag, några veckor efter de starka ryktena har Higuain fortfarande inte skrivit på för Arsenal och förhandlingarna mellan klubbarna verkar ha kollapsat. Idag medger Napolis president att de har runt en miljard att handla spelare för. De letar efter ersättare till Cavani och Higuain är ett hett alternativt.

I dagarna höll Napolis president, Aurelio De Laurentiis en frågestund på Twitter. Då frågades han om det var sant att det är förhandlingar kring Higuaín. Hans svar blev: "Det är sant."
Frågan vi ställer oss är vart Higuain kommer att flytta i sommar? Intresse från andra klubbar finns där och sent under kvällen hävdade Napolis president att Chelsea också lagt ett bud på honom.