Medlemmar: 8706 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Det är inte bara Vermaelen som är skadad i backlinjen.

Skador i backlinjen oroar

ons 24 jul 2013 kl 18:00

Skador och känningar på flera av Arsenals backar oroar inför säsongsstarten.

Så här under silly season är det lätt att man stirrar sig blind på anfallare. De stora namnen som går för de stora summorna. Men det är lika viktigt att tänka på resterande lagdelar och just nu hopar sig ett antal moln på den härligt blå himmel som i slutet på säsongen var Arsenals backlinje.

Inför Asienturnén meddelade klubben att kapten Thomas Vermaelen inte kommer att resa med laget på grund av ryggproblem. Rapporter menar att han även kommer missa början på säsongen, oklart hur länge. Efter matchen mot Nagoya medgav Wenger att även Nacho Monreal hade dragit på sig en skada och kommer inte kunna bidra under säsongens första matcher.

Till detta ska även läggas att Koscielny med stor sannolikhet kommer avstå fredagens match för att vila en ankel han skadade under träning samt att Wenger uttryckte oro över att även målvakten Szczesny eventuellt inte är 100% frisk till säsongsstart.

Allt detta tillsammans med att vi släppt iväg och sålt av stora delar av klubbens backar och Gibbs benägenhet att dra på sig skador sätter press på klubben inför säsongsstarten. Det har varit tal om backen Ashly Williams från Swansea och målvakten Julio Cesar från QPR, men ännu har inget hänt.