Medlemmar: 8709 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kommer Arsenal nypa Suarez framför ögonen på Rodgers?

Rodgers rädd att förlora Suarez

tor 25 jul 2013 kl 09:00

Det står klart att Arsenal jagar Luis Suarez namnteckning. Nu har Liverpool-tränaren Brendan Rodgers sagt att Suarez måste tänka över sitt kommande beslut innan han gör något förhastat.

Liverpools ägare John W. Henry twittrade igår "Vad tror ni att de röker där borta på Emirates?" efter att det bekräftats att Arsenal lagt ett bud värt £40,000,001 på Luis Suarez. Liverpools tränare sedan ett år tillbaka, Brendan Rodgers, har tidigare sagt att Suarez är värd minst £55 miljoner efter att Napolis f.d. superstjärna Edinson Cavani gått till PSG för exakt samma summa.
Liverpool avslog igår Arsenals nya bud, men enligt många rykten lade man till £1 för att aktivera en klausul som ingen verkar ha riktigt bra koll på. Vissa säger att det ger Suarez rätt att tala med Arsenal medan andra rykten menar att klubben måste acceptera budet. Det är oklart vad den säger, men Rodgers har i alla fall synpunkter på det som kan komma att bli en lång transfersaga.
- Det finns ingen tvekan om att transfermarknaden är liten nu för tiden och Luis Suarez kommer alltid att kopplas samman med toppklubbar. Jag tycker att den support han fått av supportrar och invånare i Liverpool inte kan jämföra sig med någonting annat.

Suarez har under sin tid på Merseyside fått flera avstängningar, bl.a. för rasistattacker och för att ha bitit motståndarspelare, någonting som Rodgers har synpunkter på.
- Under sin tid i Liverpool har han av olika anledningar missat en massa matcher och folk har stått vid hans sida som om han skulle varit ens egna son och verkligen tagit hand om honom. Vad som än händer under de kommande veckorna är jag säker på att han aldrig kommer att glömma det.

Suarez-sagan kommer att dra vidare och ingenting tyder på att parterna kommer till en snabb lösning. Arsenal-supportrarna verkar vara i ett delat läger kring om man vill värva Suarez eller ej på grund av hans attitydproblem, men en övervägande skara skulle troligtvis välkomna en värvning av en spelare av hans kaliber.