Medlemmar: 8783 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Kos är nöjd med försäsongen so far.

Koscielny: Truppen är självsäker

mån 29 jul 2013 kl 20:00

Laurent Koscielny var en stor anledning varför Arsenal slutade på en CL-plats förra säsongen. Nu säger han att självförtroendet i truppen är mycket bra efter klubbens framgångsrika Asien-turné.

Förra helgen kom The Gunners tillbaka till England efter att ha vunnit alla sina matcher under försäsongsturnén i Asien. Laurent Koscielny säger att Arsene Wengers trupp är full av optimism och ser verkligen fram emot den nya Premier League-säsongen.
- Vi vann alla våra matcher och det är bra för självförtroendet. Vi tränade väldigt hårt och alla gav allt för laget. Försäsongen är väldigt viktig. Vi har en lång säsong framför oss, så vi måste vara redo och jag tycker vi har gjort det bra hittills.

Den franske försvararen fortsätter att tala om de fyra vinster laget spelade till sig i Asien.
- Vinsterna har gett oss självförtroende och det är bra för de kommande matcherna – Emirates Cup, matchen mot Manchester City och säsongens första match hemma mot Aston Villa.

Vi får hoppas att Laurent Koscielny har helt rätt. Efter allt är han långt ifrån den enda spelaren som hyllat atmosfären och självförtroendet i truppen. Det bådar väldigt gott om vi får tro Koscielny.