Medlemmar: 8780 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Det är dags att ansöka om guldmedlemskap i Arsenal Sweden.

Ansök om guldmedlemskap

tis 30 jul 2013 kl 16:16

Nu kan du som känner att du har bidragit till Arsenal Swedens verksamhet under säsongen som gått ansöka om guldmedlemskap i föreningen.

Kategorin "guldmedlem" infördes vid starten av säsongen 2009-10 som en morot för att fler skulle engagera sig i Arsenal Sweden. Guldmedlemskapet innebär i praktiken att den som är guldmedlem får ansöka om biljetter tidigare än de som är silver- och bronsmedlemmar.

Nytt för i år är att vi har skapat ett belöningssystem för de som är skribenter och/eller ambassadörer. Medlemmar som uppnår andra nivån på den angivna skalan i belöningssystemet blir automatiskt guldmedlemmar från och med nästa säsong och behöver då inte ansöka om det. Däremot behöver man ansöka om guldmedlemskapet i år.
Ni hittar belöningssystemet i dess fulla form genom att klicka här.

Styrelsen utser guldmedlemmar och utgår från följande kriterier:

Innehar plats i styrelsen, eller har innehaft plats i styrelsen under tidigare säsonger.
Aktivt ambassadörsskap.
Regelbundet anordnande av träffar och fester.
Deltagande vid packning av Kanonmagasinet, medlemskort, souvenirer eller dylikt.
Under en längre tid återkommande skribent i Kanonmagasinet och/eller på Arsenal.se
Varit med och tagit fram souvenirer
Drivande skribent på forumet

Det är även meriterande att kontinuerligt och aktivt delta på av Arsenal Sweden anordnade träffar.

För att utses till guldmedlem ska några av dessa kriterier ha uppfyllts under det senaste året.

Guldmedlemskapet gäller inte på livstid utan kan nedvärderas om styrelsen anser det vara rimligt. Guldmedlemskapen omvärderas kontinuerligt. Detta innebär att styrelsen kommer att gå igenom listan över existerande guldmedlemmar inför den kommande säsongen och ta ställning till vilka som fortsatt kommer att vara guldmedlem. Du som redan är guldmedlem behöver alltså inte skickas in en ansökan.
För att ansöka om guldmedlemskap, skicka ett mail till Axel Asplund - axel.asplund@arsenal.se - där du utifrån ovanstående kriterier motiverar varför du ska uppgraderas.

Deadline för ansökningar är måndag den 5 augusti. Alla ansökningar som kommer oss tillhanda efter detta datum anses som ogiltiga.

Läs mer om medlemskategorierna här.