Medlemmar: 8806 st.

U18-laget föll på Colney.

U18 föll hemma mot Fulham

mån 26 aug 2013 kl 19:20

Herrarna vann igår borta mot Fulham på Craven Cottage men innan den matchen sparkades igång hade Arsenal redan förlorat en match mot samma motståndare, i U18-serien.

Carl Laramans grabbar i Arsenal U18 vann i premiären hemma mot Liverpool men igår skulle det bli betydligt tuffare då Fulham gästade London Colney. Den enda ändringen i startelvan från den tidigare matchen var att Austin Lipman gick in på forwardspositionen istället för Chris Willock. Den första halvleken skulle bli oerhört händelserik och fylld av mål. Trots att Arsenal gjorde två mål i den första halvleken genom Leander Siemann och ett med stil utav nyförvärvet, Dan Crowley så mäktade gästerna från västra London med att göra tre.

Fulham gjorde även ett fjärde mål i den andra halvleken och kunde rätt så enkelt räkna in segern sen men enligt rapporter ska det ändå ha funnits ljusglimtar i Arsenal och det var kul att se Chris Willock som endast är femton år gammal. Nu gäller det för spelarna att göra en bra träningsvecka och hämta kraft tills nästa lördag då man reser långt norrut för ett möte med Sunderland som spelas 15.00.

Arsenal U16 lirade även de mot Fulham igår men de vann dock sin match med 4-2 och målen gjordes utav Miles-Hind, Mavididi, Dobson och Blanchfield.

Arsenal v Fulham 2-4

Ryan Huddart - Leander Siemann, Sean O´Connor, Tom Dallison, Arinse Uade - Glen Kamara, Jack Jebb - Ainsley Maitland-Niles, Dan Crowley, Alex Iwobi - Austin Lipman.

Använda avbytare: Chris Willock, Elliot Wright, Olufela Olomola.