Medlemmar: 8810 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Poldi nätade dubbelt på Craven Cottage.

Wenger: ”Alla älskar Lukas”

sön 25 aug 2013 kl 20:28

Han har ryktats vara på väg bort från Arsenal efter den senaste tidens uteblivna speltid. Men efter många turer av spekulationer menar Wenger att Podolski stannar i Arsenal.

Lukas Podolski har under en tid ryktats vara på väg bort från Arsenal. Bland annat har tyska Schalke 04 visat intresse för den tyske landslagsmannen. Det är just den uteblivna speltiden som har gjort att ryktena tagit fart på allvar. Under gårdagens seger mot Fulham var Podolski hur som helst tillbaka i startelvan – och han var inte sen med att tacka för förtroendet. Efter två mål blev tysken Arsenals stora matchvinnare i vinsten på Craven Cottage. Podolskis senaste succé glädjer också managern Arsene Wenger.
- Jag är glad för hans skull eftersom han inte har startat så ofta den senaste tiden. Det handlar mer om balansen i laget snarare än om hans prestationer.

Under sommarens turné i Asien blev ”The Podolski noice” ett stort samtalsämne. Det uppstod under en match när Podolski ville ha bollen av Aaron Ramsey. Lite oväntat ropade tysken ”Aha” till sin walesiska lagkamrat – något hans lagkamrater tyckte var oerhört roligt. Detta är bara en rolig situation som tysken varit involverad i under sin tid i Arsenal. Just Podolskis härliga humor är uppskattat bland de övriga spelarna i klubben. Enligt Wenger är han älskad av alla sina lagkamrater.
- Alla i truppen älskar Lukas. Jag vill behålla honom. När en spelare inte spelar är denne inte nöjd. Nyligen har han inte alltid startat, men tittar man på hans och Girouds målstatistik, så är det väldigt bra.