Medlemmar: 6157 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Arsenal.se har en ny krönikör.

Redaktionen välkomnar ny krönikör

tor 1 aug 2013 kl 14:00

Arsenal Sweden kommer i och med lanseringen av den nya hemsidan storsatsa på skribentverksamheten, men redan nu smygstartar vi med att lansera en ny krönikor!

Arsenal Sweden har sedan länge haft flera ideella själar som skrivit nyheter och regelbundna blogginlägg, men bortsett från någon krönika då och då var det länge sedan det fanns en hemmastadd krönikor. Till den nya hemsidan kommer vi lansera flera krönikörer, men vi smygstartar redan nu med att introducera Malin Hägg som kommer att börja skriva regelbundna Arsenal-krönikor.

Malin Hägg har själv fått skriva lite om sig själv för att alla intresserade skall få en ordentlig introduktion av vår nye krönikör.

Hej! Jag heter Malin, bor i Stockholm, är 26 år och älskar Arsenal. Jag har svårt att säga exakt när intresset för Arsenal väcktes (jag tror Freddie kan haft något med det att göra), men fotbollsintresserad har jag varit så långt tillbaka jag kan minnas. Riktigt inbiten blev jag någonstans omkring 2004 och efter min flytt till England 2006 fick jag erkänna mig besegrad. Det fanns helt enkelt ingen återvändo.

London blev mitt andra hem och jag återvänder så ofta jag kan. Jag tycker att Thierry Henry är den bästa spelaren som någonsin burit en Arsenaltröja, jag håller Aaron Ramsey som en av mina absoluta favoriter och jag är fortfarande inte över förlusten av Cesc Fabregas. Mina krönikor kommer att innehålla både högt och lågt men med Arsenal som en ständig utgångspunkt.