Medlemmar: 8537 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Ramsey trivs ihop med Wilshere på mittfältet.

Ramsey vill spela med Wilshere

sön 4 aug 2013 kl 12:04

Aaron Ramsey och Jack Wilshere är två unga och lovande spelare som de senaste åren dragits med skador. Nu när de två blivit kvitt sina skador vill Ramsey spela tillsammans med Wilshere.

Både Ramsey och Wilshere har haft långtidsskador och fått tillbringa mycket tid på läktarna och gymmet - vilket har gjort att de inte fått spela så mycket med varandra. Nu när de verkar ha blivit kvitt sina skador ser Ramsey fram emot att få spela med engelsmannen Wilshere.
- Nu när vi båda två är skadefria så kommer vi förhoppningsvis att få chansen att spela tillsammans, vi förstår varandra väl och vi har tränat tillsammans under en längre tid, säger Ramsey till Arsenal player.

Ramsey och Wilshere fick bilda mittfältspar i matchen mot Napoli, som slutade 2-2 efter att Arsenal hämtat upp ett 2-0-underläge och kvitterat i slutskedet av matchen. Ramsey berättade även att det tog tid att komma över det hemska benbrottet rent mentalt, men att han nu känner att han gjort det.

Ramsey avslutade förra säsongen starkt, han är glad över sin form och hoppas att fortsätta där han slutade.