Medlemmar: 8862 st.

Aaron Ramsey gjorde mål på straff mot Makedonien.

Ramsey och Rosicky målskyttar

lör 7 sep 2013 kl 02:00

Flera Arsenalspelare var igång med sina landslag under fredagskvällen. Aaron Ramsey och Tomas Rosicky gjorde varsitt mål.

Under hösten avgörs vilka europeiska lag som tar sig till VM i Brasilien 2014. Kvalspelet är inne i sitt slutskede, med flera Gunners i laguppställningarna och målprotokollen.

Wales hade fortfarande chansen att nå andraplatsen i grupp A inför kvällens match mot Makedonien. VM-drömmen grusades dock efter förlust med 2-1. Aaron Ramsey gjorde walesarnas mål på straff i slutet på första halvlek.

Tjeckien förlorade överraskande mot Armenien hemma i Prag. Tomas Rosickys långskott innebar 1-1 med 20 minuter kvar, men armenierna avgjorde på stopptid. Tjeckien är fortfarande med i racet om andraplatsen men har bara bortamatcher kvar på spelschemat. Närmast väntar gruppettan Italien på tisdag.

ÖVRIGA LANDSKAMPER

Georgien-Frankrike 0-0
Laurent Koscielny, Bacary Sagna och Olivier Giroud spelade 90 minuter.

Tyskland-Österrike 3-0
Mesut Özil och Per Mertesacker spelade båda hela matchen för tyskarna.

England-Moldaven 4-0
Theo Walcott spelade 90 minuter och Jack Wilshere en timme när England vann över Moldavien.