Medlemmar: 8836 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Szczesny siktar på en bättre säsong än förra.

Szczesny hoppas förbli nummer ett

tis 10 sep 2013 kl 11:09

I en intervju för arsenal.com säger Szczesny att den här säsongen är väldigt viktig för hans karriär.

Förra säsongen gick lite upp och ner för Szczesny och ersattes av Arsenals andra polack Lukasz Fabianski som gjorde det väldigt bra och höll Szczesny på bänken.
23-åringen vann sin plats tillbaka och gjorde några väldigt bra matcher som har fortsatt den här säsongen.
- Jag hade väldigt mixade känslor förra säsongen, jag hade mina upp och ner matcher, säger Szczesny till Arsenal player.
- Det var verkligen inte roligt att sitta på bänken, du vill spela varje vecka. Men laget kommer alltid först och det var det här laget behövde.

Szczesny berättar vidare om Fabianski och hur viktig den här säsongen är...
- Fabianski var i en bättre form under den perioden han petade mig, han kom in och gjorde väldigt bra ifrån sig. Jag arbetade väldigt hårt för att komma tillbaka in i laget igen. När jag kom tillbaka tycker jag gjorde det väldigt bra, det var ett bra beslut av managern.

- Jag jobbade med min noggrannhet och konditionen väldigt mycket, kom alltid till träningen lite tidigare för att hinna med det. Det var mycket jag behövde jobba med, jag insåg att jag inte var i någon särskilt bra form.
- Förhoppningsvis så kan jag förbli No 1 den här säsongen, det är väldigt viktigt. Jag vill vinna en pokal för klubben, det saknar jag i min karriär och jag är säker på att fansen känner detsamma.

Szczesny har börjat bra den här säsongen och vi får hoppas han fortsätter. Polacken kan bli en väldigt viktig spelare för klubben i många år framöver.