Medlemmar: 8806 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Häng med Arsenal Sweden till London!

Välkomna på medlemsresa!

tis 10 sep 2013 kl 00:00

23-27 november är det dags för årets första medlemsresa. Då ser vi hemmamatcherna mot Southampton och Marseille - och har kul!

23-27 november är det dags för säsongens första medlemsresa. Vi kommer att köra samma upplägg som förra säsongen - vilket innebär att det som ingår är matchbiljetter, arrangemang och en souvenir.

Matcherna som ingår i årets resa är Arsenal v Southampton lördag den 23 november och Arsenal v Marseille i CL tisdag den 26 november. Vid sidan av detta kommer vi att arrangera en pubtur på måndagen.

Priset för detta kommer att vara 1300:- per person. I år kör vi ingen mejlansökan utan ni går in och ansöker och betalar genom att betala för Souhamptonmatchen (som kommer att kosta 1300:-) under biljetter på hemsidan. Vi öppnar för guld- och silvermedlemmar torsdag 12 september och för bronsmedlemmar 13 september.
Var och en bokar alltså sina egna flygbiljetter och sitt eget boende. Vi har ingen limit på biljetter utan kommer att ansöka till alla er som vill följa med.

Resan startar lördag förmiddag i norra London med träff och sedan match. Vi kommer sedan att köra en pubcrawl och medlemskväll på måndag och på tisdag är det Arsenal v Marseille. Exakt program och tider kommer att mejlas ut till er som vill åka med.

Vi rekommenderar att ni som vill boka hotell där andra bor skriver i forumet för att snacka ihop er. Men praktiskt är att bo runt Kings Cross och Angel.
Vi kommer inte att sälja några lösbiljetter till dessa två matcher.

Har ni frågor rörande resan kan ni kontakta jocke.lander@arsenal.se