Medlemmar: 8835 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Sista året? Lukasz Fabianski kommer fundera på sin framtid under januari månad.

Fabianski ska utvärdera sin situation

ons 11 sep 2013 kl 09:14

Fabianski har i en intervju förklarat hur han ser på sin position i klubben. Han bekräftar att han kommer utvärdera sin situation under januari månad och om han inte spelar regelbundet kommer han leta efter en ny klubb.

Under transferfönstrets sista dag värvade Wenger in en ny målvakt i Emiliano Viviano från Palermo på lån. I och med inlåningen har Fabianski givit en intervju med en polsk sport site där han förklarar hur han ser på sin position i klubben.

I intervjun berättar Fabianski att han hållit samtal med Wenger angående sin situation i klubben. Han berättar att Wenger övertalat om att stanna kvar i klubben och att han kommer ges chanser om han jobbar vidare som han gjort hittills. Under våren förra säsongen gavs Fabianski chansen då Wenger ansåg att Szczensys mentala status hade fått sig en törn. Fabianski tog verkligen chansen men tyvärr satte en skada stopp för det momentum han skaffat sig.

I intervjun förklarar Fabianski om den frustration han känt över de skador som stoppat hans framfart i klubben. I januarifönstret innan EM 2012 försökte Fabianski desperat få till ett klubbyte men tyvärr gjorde skadorna en flytt omöjligt. Fabianski berättar att det funnits intressen från stora klubbar i de bästa ligorna men att Wenger i slutändan övertalat honom att stanna i klubben.

Fabianskis kontrakt går ut till sommaren och mycket talar för att han försvinner. Fabianski bekräftar att han kommer utvärdera sin position i klubben och om han inte spelar regelbundet så kommer han att leta sig vidare.

Framtiden får utvisa vad som kommer hända men med tanke på Szczesnys fina insatser i början av säsongen och inlåningen av Vivianio som känns Fabianski chanser till spel vara minimala.