Özil och Mertesacker bidrog till tysk seger.

Özil och Mertesacker målskyttar

ons 11 sep 2013 kl 10:14

Tyskland tog ett jättekliv mot nästa sommars VM när man planenligt slog Färöarna på bortaplan. Både Per Mertesacker och Mesut Özil nätade.

Mertesacker styrde in en hörna på volley i den första halvleken i Torshavn. Tyskarna imponerade inte alls - men vann enkelt. I den andra halvleken fick de för dagen grönklädda tyskarna straff. Den förvaltade Mesut Özil på bästa sätt. I slutet av matchen gjorde Thomas Müller 3-0 - som också blev slutresultatet.

Men det var fler Arsenalspelare i farten igår kväll. Både Jack Wilshere och Theo Walcott spelade från start för England som fick 0-0 borta mot Ukraina i en mycket underhållsfattig match.

Tomas Rosicky spelade från start, och var kapten för sitt Tjeckien, som föll med 1-2 borta mot Italien (som blev klart för VM). Mittfältaren tvingades dock av planen i den 38:e minuten, skadad.

Tre Arsenalspelare fanns i den franska startelvan i mötet med Vitryssland. Laurent Koscielny, Bacary Sagna och Olivier Giroud lirade spelade hela matchen - som fransmännen vann med 4-2.
Både Wojciech Szczesny och Lukasz Fabianski satt på bänken när Polen enkelt slog San Marino med 5-1 på bortaplan.

Aaron Ramsey spelade 90 minuter och var kapten för sitt Wales som föll tungt hemma (0-3) mot Serbien.

Santi Cazorla spelade från start när Spanien kryssade (2-2) mot Chile i en träningslandskamp.