Medlemmar: 7686 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Pierre Hertin förstärker redaktionsledningen.

Arsenal Sweden utökar redaktionen

fre 13 sep 2013 kl 16:35

Arsenal Sweden satsar vidare på redaktionsarbetet och nu tillsätts långvariga skribenten Pierre Hertin som vice redaktionsansvarig för att öka aktiviteten ytterligare.

Kristonel "Kicken" Elwe är sedan flera år tillbaka redaktionsansvarig för Arsenal Sweden, men efter att även ha tagit på sig rollen som ambassadörsansvarig väljer Arsenal Sweden att även tillsätta Pierre Hertin för att behålla och öka aktiviteten och interaktionen bland skribenter.

Vi har låtit Pierre Hertin introducera sig själv.

Mitt namn är Pierre Hertin och jag är 18 år gammal. Jag är uppvuxen och bosatt i Örebro. Till vardags studerar jag sista året på John Bauer-gymnasiet med inriktning på elitfotboll. Lirar även boll själv i Rynninge IK, division 2.
Jag har hittills sett totalt 22 matcher på plats och betydligt fler kommer det bli. Jag har varit medlem i Arsenal Sweden sedan flera år tillbaka men steg in som skribent först 2010. Till en början skrev jag endast nyheter och uppdateringar om ungdomarna, men idag skriver jag om allt som har med Arsenal att göra.

Efter att under en längre period skrivit flitigt på hemsidan fick jag även nöjet att skriva texter till Kanonmagasinet. Att bli involverad i Arsenal Sweden är bland det bästa jag gjort och att jobba inom denna förening är oerhört motiverande och jag har fått vänner för livet inom Arsenal Sweden.
Detta är något som jag vill att fler ska få möjlighet att få uppleva och därför känns det bra att få vara med Kristonel Elwe i arbetet med att stötta våra nuvarande skribenter och även i rekryteringen utav nya. Är du intresserad av att skriva på Arsenal.se? Hör då av dig till mig på pierre.hertin@arsenal.se eller kristonel.elwe@arsenal.se