Medlemmar: 8819 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Jack Wilshere i matchen mot Moldavien

Wenger: Jack pressad i landslaget

tis 17 sep 2013 kl 16:34

Under det tidigare landslagsuppehållet kritiserades Jack Wilshere för sina insatser med det engelska landslaget. Wenger har nu kommenterat detta.

Efter landskamperna förra veckan tog Arsene Wenger sig tid att prata om Wilsheres prestation mot Ukraina. Han tog mittfältaren i försvar och bad alla supportrar om att se landskamperna med ett annat perspektiv.
- Gör han en dålig match här i Arsenal säger vi bara att han inte var på topp just den dagen men gör han en dålig match i landslaget ifrågasätter folk hans förmåga. Han är inte i helt fysisk form och därför börjar folk ifrågasätta hans talang. När han är 100% visar han att han är en fantastisk fotbollsspelare. Där är alldeles för mycket press på honom i landslaget. Samma sak med spelarna i franska landslaget.

Wenger fortsätter förklara skillnaden mellan klubblag och landslag.
- Klart pressen på spelarna blir höga då hela landet förväntar sig bra prestationer. I klubblaget förväntas de agera på ett sätt och i landslaget ett annat. Jack har alla kvaliteter att bli en världsklasspelare och han kommer bevisa varför. Han har gått igenom en tuff period med skador och liknande. Han behöver stabilitet nu.