Medlemmar: 8061 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Giroud, Mesut och Aaron firar ett av målen mot Sunderland

Giroud och Ramsey om Özil

tis 17 sep 2013 kl 16:21

Mesut Özil fick en lyckosam debut i lördags borta mot Sunderland då Arsenal vann med 3-1 och han själv stod för en assist. Nu stämmer Giroud och Ramsey in i hyllningskören till tysken.

Franske anfallaren Olivier Giroud som gjorde 1-0 mot Sunderland i helgens match efter assist från just Mesut Özil hyllar sin nya lekkamrat för insatsen han gjorde på Stadium of Light i sin debut.
- Allting är mycket enklare med honom på plan, han gör allting rätt, berättar fransmannen. Özil har en fantastisk förstatouch så det gör det mycket lättare att hitta varandra på planen. Jag trivs väldigt bra med spelet och lagkamraterna ute på plan, speciellt med vår nya spelare, Mesut. Vi var väldigt glada över vinsten efter en bra första halvlek. Vi missade några klara målchanser och borde gjort 2 eller 3 mål till, men deras målvakt gjorde det bra.

Olivier valde även att berätta sina tankar inför morgondagens Champions League-möte med Marseille i hemlandet.
- Jag känner till Marseille mycket väl, de har en härlig atmosfär och fantastisk publik. De älskar fotboll där. Personligen är jag säker på att vi kommer göra vad som krävs för att åka hem därifrån med en seger i bagaget. Även om vi har drabbats av mycket skador har vi mycket kvalitet i truppen och vi behöver denna vinsten.

Aaron Ramsey, som gjorde två mål i lördagens match mot Sunderland berättar att vi alla kunde se vad som komma skall av den tyska drömvärvningen.
- Han är en fantastisk spelare och väldigt talangfull, inleder walesaren. Han kommer skapa mycket möjligheter för oss i år. Hans vänsterfot är alldeles underbar. Han behandlar bollen och hans passningar går alltid till rätt adress.

Ramseys fina spel och två mål ledde till vinst för The Gunners och han berömde lagets karaktär och kämpaanda när de var under press.
- Vi släppte in ett mål tidigt i andra halvlek och de fick hela publiken med sig. De satte press på oss genom inlägg i straffområdet så vi behövde börja göra jobbet och vara tålmodiga. Våra mål kom i slutet av matchen och det var fullt välförtjänt.