Medlemmar: 7266 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Gunners subventionerar bortabiljetterna.

Arsenal sponsrar fansen

ons 25 sep 2013 kl 15:21

Arsenal kommer att bjuda resande gooners på en del av biljettpriset.

Klubben annonserade under dagen att man kommer att bjuda de fans som åker land och rike runt för att stötta laget på en del av biljettkostnaden till bortamatcher som säljs genom klubben. I praktiken kommer det innebära att £2.50 dras av det utannonserade priset vid köp av biljett. Rabatten kommer att introduceras i och med bortamatchen mot Crystal Palace den 26:e oktober. 

På hemsidan säger man att det, förutom att visa uppskattning till fansen, är en del av projektet Arsenalisation som pågått sen flytten till Emirates. Projektet syftar till att göra vårt nya hem mer ”Arsenal” och har hittills gett oss statyerna av Henry, Adams och Chapman samt smyckat delar av arenan med minnen från forna framgångar.

Klubben skriver även på hemsidan att man planerar, som en del av detta projekt, bjuda resande gooners på mat- och dryckeskuponger vid en bortamatch kring jul samt göra upplevelsen bättre för besökande fans på Emirates. VD Ivan Gazidis säger att det hela är en pågående process och att fans kan vänta sig fler fördelar av denna typ i framtiden. ”Fansen är ryggraden i klubben och vi är jätteglada över att kunna ge något tillbaka till dem som reser landet runt för att stötta klubben.”