Medlemmar: 4729 st.
Visa menyn

Foto: Arsenal Sweden

Vill du ordna matchträffar i din stad?

Arsenal Sweden söker ambassadörer

sön 29 sep 2013 kl 09:59

Arsenal Sweden har alltid och kommer alltid att drivas av eldsjälar. Nu söker vi efter nya ambassadörer i Umeå, Borlänge, Växjö och Helsingborg.

Arsenal Sweden främjar aktivt supporterskap och ett sätt att göra detta är genom att främja lokalverksamheten. På en rad orter i Sverige finns drivna medlemmar som anordnar träffar och ser matcher ihop med likasinnade. Den här säsongen gör Arsenal Sweden en nysatsning på lokalverksamheten och söker således efter nya ambassadörer i olika delar av landet.

Vi har redan ambassadörer i de eftersökta orterna, men söker där förstärkning till Mikael Stellen (Umeå) och Stefan Halling (Dalarna/Borlänge). Victor Skoglund som är ambassadör i Växjö kommer snart flytta till Helsingborg och vi söker således efter förstärkning till både Växjö (som tappar en ambassadör) och Helsinborg där Skoglund kommer börja anordna träffar.

Är du intresserad av att bli ambassadör? Vill du börja anordna träffar i en ort där Arsenal Sweden inte finns representerade? Vill du ha mer information? Tveka inte då att kontakta ambassadörsansvarig Kristonel Elwe. Skicka ett mail till  kristonel.elwe@arsenal.se för mer information.