Medlemmar: 6157 st.
Visa menyn

Foto: Bildbyrån

Vi hoppas att ni ska bli nöjda med den nya hemsidan.

Välkomna till den helt nya Arsenal.se

fre 11 okt 2013 kl 13:08

Idag kan Arsenal Sweden stolt presentera nya Arsenal.se. Efter hårt jobb är sajten äntligen klar.

Fakta

Den nya versionen är utvecklad av JA Webb och körs i Drupal.

Vi från Arsenal Sweden som jobbat med utveckling, layout och innehåll är Andreas Andersson, Jocke Lander, Kristonel Elwe, Pierre Hertin, Admir Sahman, Axel Asplund, Lars Lundstedt, Tobias Bäckström, Nils Eklund, Kaj Poikela, Stefan Eriksson,

Efter många timmar av hårt arbete är den nya Arsenal.se äntligen klar. Vi som jobbat med sajten hoppas så klart att ni ska gilla den. Feedback kan enkelt lämnas i denna forumtråd, där ni gärna också får meddela om det är något som inte fungerar eller som är fel.

Som ni snabbt kommer att märka finns en rad nyheter på denna den nya sidan. Här nedan listas allt:

Biljetter: En viktig förändring som vi gjort med biljettansökningarna är att vi tagit bort spärren så att det bara är den ansvarige familjemedlemmen som kan ansöka. Det går nu bra att även de vanliga familjemedlemmarna ansöker på egen hand. Detta innebär att ni som har ett familjemedlemskap där medlemmarna har olika medlemsnivå (guld, silver och brons) kan söka seprat för att kunna ansöka när matchen öppnas för er nivå. Det är då viktigt att ni om vill sitta ihop med annan sökande som söker i annan ansökan meddelar oss detta.

En annan förändring är att alla matcher numera kommer att öppnas klockan 11.00 angivet datum och inte vid midnatt som var fallet tidigare. Deadline kommer precis som innan att vara 23.59.59 den angivna dagen.

Under biljettfliken ser ni att det är omgjort. Man kan ansöka om biljetter både i schemat och på informationssidan. Notera att man måste vara inloggad för att se detta.

Anmälan till träffarna: Från om med nu anmäler man sig inte till en matchträff i forumet utan man gör det i kalendern. Där skapas evenemang som ni anmäler er till.

Kommentarer: På nya Arsenal.se kommer att kunna kommentera alla artiklar under. Detta gäller så klart bara medlemmar och i inloggat läge.

Min profil: Här finns flera utökade funktioner, bland annat kan man ladda upp sina egna Arsenalbilder i album. Dessa kan sedan ses av andra medlemmar.

Shopen: Arsenal Swedens shop är den som vi hade på förra sidan. En ny shop är under utveckling och arbetet med den kommer att ta fart nu när sajten är klar.

Matchrapporter: Vi har byggt en gedigen databas för matchrapporteringen. Där kommer spelarnas data att lagras och om ni klickar på en spelare i laget kommer ni in på profilen där all statistik samlas. Vi har även adderat betyg. Arsenal.se-skribenter sätter matchbetygen, men du som medlem kan sedan vara med och rösta på matchens lirare. Vid bilden högst upp finns även andra matchbilder i ett galleri.

Spelarprofilerna: Våra skrivbenter har laget ner ett grymt jobb och varje spelare (A-lag och juniorlag) har nu utökad info, sammanfattningar i säsong för säsong, statistik och bildgalleri.

Vi kommer fortsatt under hösten att mata in all statistik från alla gamla säsonger som Arsenal Sweden funnits så att statistiken blir korrekt för alla spelare.

Pubguiden: Vi har lagt stort krut på att fixa en rejäl onlineguide till alla pubar runt om i Islington som man kan besöka i samband med The Gunners matcher. Där finns bildgallerier, text, fakta och kartor.

Forumet: Är strukturerat ungefär som innan. Om ni saknar någon flik där så kan ni kontakta lars.lundstedt@arsenal.se

Varmt välkomna!