Medlemmar: 8839 st.
Visa menyn

Foto: Stefan Eriksson

Arsenal Sweden utökar lokalverksamheten

tis 15 okt 2013 kl 17:23

Arsenal Sweden genomför den här säsongen en nysatsning på lokalverksamheten och den här veckan lanserar vi tre nya orter där vi kommer att hålla till - Malmö, Gävle & Lidköping.

Arsenal Lokalt är en avdelning av Arsenal Sweden som främjar aktivt supporterskap. På en rad orter i Sverige finns drivna medlemmar som träffas och ser matcher ihop med likasinnade. Inte bara väljer Arsenal Sweden att satsa på de orter där det idag redan finns aktiva träffar, utan vi väljer att utöka lokalverksamheten och starta lokala träffar i många nya orter.

Här nedan följer presentationer av Malmö, Gävle och Lidköping.

Malmö

I Malmö kommer träffarna till en början att äga rum på Sir Toby’s som är en trevlig och atmosfärrik pub. Ansvariga för Malmö är Jens Hultberg och Johannes Ahlin. De inplanerade träffarna för år 2013 är den 2 november då Arsenal möter Liverpool (anmäl er till träffen här) samt 14 december då Manchester City står för motståndet (anmäl er till träffen här). Mer information hittar ni på Malmös lokala sida.

Jens Hultberg till vänster i bild och Johannes Ahlin till höger i bild.

Vi har låtit Jens och Johannes presentera sig själva.

Hej! I Malmö heter vi som är Arsenal Sweden-ambassadörer Jens Hultberg och Johannes Ahlin. Anledningen till att vi kör igång här är att vi båda suktat efter ett ställe kring Malmö/södra Sverige där vi, supportrar till världens finaste klubb, kan träffas på och se matcher tillsammans. Runt om i landet kan man läsa om olika sammankomster och vi kände att det var lite pinsamt att Sveriges tredje största stad lös med sin frånvaro.

Det var dags helt enkelt och vi kan inte sitta och klaga om vi själva inte vill ta tag i något. Det primära för vår del är att Arsenal-supportrar i södra Sverige får en träffpunkt i Malmö och att vi får ta del av den gemenskap, som många andra har i andra städer i landet. Vi hoppas att folk som befinner sig i Malmös omnejd (konstant eller på inresa) känner att det finns ett ställe man kan vara på, om man vill se vissa av Arsenals matcher tillsammans med likasinnade. Att intresset för Arsenal är stort kring Malmös omnejd, det vet vi. Nu ska vi bara se till att skapa möjligheten för oss alla att samlas! Vi hoppas att just du och dina Gunnersvänner kommer att träffa oss, tillsammans med många andra på Sir Toby's i Malmö!

Kanongrymma hälsningar Jens och Johannes

Gävle

I Gävle kommer träffarna att äga rum på O’Learys. Ansvariga för Gävle blir Roger Widén och Per-Erik Strand. Premiärträffen sker då Arsenal tar an Liverpool den 2 november (anmäl er här) och sedan blir det även matchträff då Arsenal möter Manchester City den 14 december (anmäl er här).

Per-Erik Strand till vänster i bild och Roger Widén till höger i bild.

Vi har låtit Roger och Per-Erik presentera sig själva.

Vi drar igång Arsenal Sweden-träffar i Gävle i höst! Läget kan inte bli bättre. Ligaledning och obesegrade i Champions League. Vi vill träffa alla Arsenal-fans i Gävle med omnejd. Vi är övertygade om att det finns många därute som skulle uppskatta träffar med andra Gooners och hitta nya vänner i röda tröjor med vita ärmar. Vi jublar och svär ihop! Målsättningen med träffarna? The Gunners ska tillbaka till toppen och ta nya bucklor redan i år - och vi ska ha kul på vägen!

 

Lidköping

I Lidköping kommer träffarna att äga rum på Pitcher's och Lidköping kommer att gå under Skaraborgs-flagg. Peter Sundlöv och Eric Karlsson som är ambassadörer sedan tidigare ansvarar för Skövde och Falköping medan Fredrik Hoflund blir ansvarig i Lidköping.

Fredrik Hoflund.

De tre första träffarna i Lidköping kommer att äga rum då Arsenal möter Liverpool den 2 november (anmäl er här), Southampton (anmäl er här) och Manchester City (anmäl er här).

***

Om ni har frågor, funderingar eller tankar kring någonting som rör en av de nya orterna kan ni kontakta de blivande ambassadörerna eller ambassadörsansvarig Kristonel Elwe. Ni når Kristonel på kristonel.elwe@arsenal.se.